Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові хворий на коронавірус одужав, поки прийшли результати аналізів. ОНОВЛЕНО

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Львова Андрій Садовий, маємо перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові (мешканець Львова, 1950 р.н. 13 березня повернувся з Німеччини).
Фото ілюстративне

До Львівської обласної інфекційної лікарні надійшло 44 звернення, 8 – діти. Оновлена інформація

Інформація від головного лікаря інфекційної лікарні. Позитивний результат підтвердили дві приватні лабораторії у Львові і Києві. Матеріали відправлені в Центр громадського здоров‘я України.

Хворого госпіталізують в інфекційній лікарні. Інформація передана правоохоронних органам для подальшого реагування.

Як повідомила речниця Львівської ОДА Дар’я Бавзалук з посиланням на т.в.о. начальника департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрія Васька, пацієнт вже одужав. Аналізи забирали 13.03.2020 року. На сьогодні відсутні симптоми. Повторні аналізи забрали і відправили в роботу.

"Пацієнт вже одужав. Аналізи забирали 13.03.2020 і отримали позитивний результат. На сьогоднішній день пацієнт без симптомів. У дружини аналіз негативний. Повторні аналізи пацієнту набрали і відправили в Київ.

Переведений на домашній карантин. Він чекав результатів, в нього не було симптомів. Він сам прийшов з цим папером в інфекційну. Він здоровий, переніс хворобу", - розповів Андрій Васько.

Тобто, за словами Андрія Васька, у чоловіка повторно взяли аналіз для підтвердження чи спростування результатів референс-лабораторією МОЗ».

Згодом речниця Львівської ОДА уточнила, що рік народження цього львів'янина 1961 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ