Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові є потреба в нових автостанціях, але їх не будують

Ще два роки тому у Львові комісія інженерного зв’язку почала розглядати ідею комплексної концепції розвитку транспорту і зв’язку. Цей проект мало би фінансувати управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради. Згідно з ним, планувалося збудувати, зокрема, дві автостанції: на вул. Зеленій (район вул. Луганської), а також на вул. Шевченка (район Рясне), оскільки саме на цих напрямках пасажироперевезень немає автостанцій.
Станом на 21 листопада  цей проект не затверджений. Президент асоціації перевізників Львівщини Роман Лобода пояснив цей факт «Гал-info» тим, що поки що не затверджено бюджет Львова, немає інвестиційних коштів, не виділена земля під будівництво, а також немає зацікавлених осіб і спонсорів. Отже, будівництво нових автостанцій, яке мало закінчитись до кінця 2006 року, ще навіть не почалося і невідомо, чи почнеться взагалі.
Сьогодні у Львові залишаються діючими п’ять автостанцій. Серед них основними є автостанція на вулиці Стрийській і автостанція №2 на вул. Хмельницького. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ