Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові Кірєєв зустрівся з податківцями Польщі, Словаччини та Угорщини

У Державній податковій адміністрації у Львівській області,   3 липня, відбулась зустріч Голови ДПА України Олександра Кірєєва з керівниками податкових служб прикордонних областей Республіки Польща, Словацької та Угорської Республік з питань обміну інформацією між податковими органами прикордонних регіонів. Про це «Гал-info» повідомили у  відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.
Як повідомляє  відділі зв’язків із громадськістю метою зустрічі стало  налагодження співпраці та безпосередніх контактів між працівниками податкових органів прикордонних областей держав та налагодження чіткої та швидкісної системи обміну податковою інформацією для запобігання злочинам та іншим правопорушенням чинного законодавства з податкових питань. «Для оперативного обміну інформацією та покращення співпраці між податковими службами наших країн потрібно спробувати організувати роботу не через столиці, а на пряму між прикордонними областями. Запровадити спрощений механізм обміну інформацією із зарубіжними податковими органами на рівні обласних ДПА». – сказав  Голова ДПА України Олександр Кірєєв.  
        Серед основних питань, які обговорювались на зустрічі – обмін інформацією про виявлення порушення податкового законодавства при здійсненні зовнішньоекономічних операцій між резидентами країн-сусідів; співпраця з компетентними органами цих країн щодо створення єдиної бази даних про факти експорту або імпорту товарів з метою ухилення від оподаткування.
        Наступним кроком у співпраці податкових служб України, Польщі, Словаччини та Угорщини буде підписання Угоди про співробітництво та обмін інформацією між податковими службами прикордонних регіонів та розробка механізмів такої співпраці.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ