Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові командувачу Військово-морських сил подарували автобус Галицького автомобільного заводу

Сьогодні, 12 січня, з робочим візитом у Львові перебував командувач Військово-морських сил Збройних сил України адмірал Ігор Тенюх. Він одержав новий автобус Галицького автомобільного заводу «Вікторія» – як подарунок Військово-морським силам. Повідомив Західний регіональний медіа-центр МО України (Львів).

 

Меценатом виступило приватне підприємство «Артек-Союз», яке відповідно до Указу Президента України від 28 березня 2006 р. №266/2006 “Про вдосконалення організації шефства над Військово-морськими силами Збройних сил України”.

 

Ритуал урочистого вручення ключів від автобуса відбувся в Академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Передала подарунок генеральний директор ПП «Артек-Союз» Наталя Лобик.

 

«Наше підприємство з 2004 року співпрацює зі Військово-морськими Силами, здійснює харчування військовослужбовців. Ми обслуговуємо понад 250 їдалень у військових частинах та кораблів, від Севастополя до Одеси. Наша спільна робота з військовими моряками дуже важлива і, сподіваюсь, цей подарунок ще більше закріпить нашу дружбу, - зазначила Наталя Лобик.

 

«Вікторія» стане транспортним засобом Севастопольського військово-морського ліцею. На ньому вихованці будуть здійснювати екскурсії по військовим частинам ВМС та місцях бойової слави моряків», - підкреслив адмірал Ігор Тенюх.

 

Також для адмірала була проведена екскурсія Академією Сухопутних військ. Адмірал Ігор Тенюх поспілкувався з курсантами та пообіцяв, що сприятиме тим випускникам, хто побажає проходити офіцерську службу у Військово-морських силах.

 

Вартість автобуса 350 тисяч гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ