Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові курсанти з Вест-Пойнту відвідали лекції разом з майбутніми офіцерами Збройних Сил України

Сьогодні, 17 березня, у Львівському інституті Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка” заняття з навчальних дисциплін відвідали курсанти Військової академії Збройних Сил США у Вест-Пойнті. Про це сьогодні, 17 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.
Курсанти Гранд Фішер та Брен Уотсон прибули до Львова ще у суботу ввечері. Протягом неділі вони ознайомилися із старовинним українським містом.
До п’ятниці американські курсанти разом з майбутніми українськими офіцерами, які навчаються за спеціальністю “механізовані підрозділи” факультету бойового застосування військ відвідуватимуть заняття з тактики, технічних дисциплін тощо. Крім занять, для представників американської Військової академії сплановані брифінги, презентації та демонстрації, які розповідатимуть про специфіку підготовки майбутніх офіцерів Збройних Сил України.
Також курсанти Гранд Фішер та Брен Уотсон ознайомляться з побутовими умовами та культурного відпочинку українських курсантів.
 У квітні 2008 року спланований візит у відповідь курсантів Львівського військового інституту до Військової академії Збройних Сил США Вест-Пойнт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ