Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ліквідовують київську фірму, яка заборгувала податківцям 6,8 млн. грн. та на рахунках якої лишилося 24 гривні

Згідно матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, у Львові триває ліквідаційна процедура щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Водекс-Ера», яке було визнано банкрутом за ухвалою Господарського суду Львівської області у складі судді Андрія Морозюка від 11.08.2020 року.

Йдеться про фірму, яка раніше була зареєстрована в Києві (за адресою; вул. Автозаводська, буд. 18, та адреса якої змінилась на Львів в 2016 році.

За даними порталу YouControl, ТОВ Водекс-Ера» (із статутним капіталом 1000 грн), основний вид діяльності якого будівництво житлових і нежитлових будівель, було зареєстровано 20.02.2013 року.

Керівником та засновником даного товариства вказаний Білялов Муссадін Шамшидінович (адреса якого - Донецька обл., Великоновосілківський р-н, село Улакли, вул. Набережнабуд. 39).

Водночас із судового реєстру відомо, що в госпсуд у Львові із заявою про банкрутство ТОВ Водекс-Ера» на початку року звернулось Головне управління ДПС у Львівській області, загальні кредиторські вимоги якого складають 6 859 908 грн. 64 коп.

З ухвал, розміщених в судовому реєстрі, також відомо, що після відкриття госпсудом провадження у справі про банкрутство ТОВ «Водекс-Ера», було проведено інвентарізацію майна товариства. Однак за результатами проведеної інвентаризації майна ТОВ «Водекс-Ера» майнових активів, окрім грошових коштів на рахунку у сумі 24,37 грн., виявлено не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ