Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові люди будуть голодувати, бо влада не хоче економити газ

Сьогодні, 2 лютого, у Львові на площі перед Львівською міською радою з’явиться намет з людьми, котрі оголосили безстрокове голодування, аж допоки у країні не створять Державну комісію, котра б врегулювала використання газу. За словами одного з організаторів цієї акції, члена ради ВГО «Народний фронт» Дмитра Ферцовича, завдяки вітчизняному винаходу, використання російського газу можна скоротити майже вдвічі. Про це ініціатори заходу повідомили сьогодні, 2 лютого, на прес-конференції у Львові.

 

Державну комісію потрібно створити, щоб підтвердити ефективність винаходу каталізаторів горіння природного газу. Автор винаходу Олександр Єкимовських .

 

«Мій винахід дасть змогу без великих затрат модернізувати старі теплогенеруючі котельні, що зменшить практично вдвічі використання газу. Винахід перетворює звичайне горіння на каталітично-ламінарне, що нагріває в рази ефективніше, тим самим зменшуючи виділення шкідливих речовин», - розповів про свій винахід Олександр Єкимовських.

 

Дмитро Ферцович також розповів, що він має наміри поїхати до Києва, щоб голодувати перед Кабінетом міністрів. А на запитання журналістів чому голодуватиме саме він, а не винахідник відповів: «Мені просто прикро, що в Україні не розуміють ефективність цього проекту та не хочуть його підтримати, адже наразі, щоб переобладнати всі старі котли Львова потрібно  більше як 30 млн гривень, але це зекономить 200 млн гривень за опалювальний сезон».

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ