Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові люди в масках обмалювали балончиками 9 магазинів «Родинної ковбаски»

Цієї ночі у Львові сім магазинів «Родинної ковбаски» обмалювали чорною фарбою з балончиків, у трьох з них – побили вікна. Нині ж вдень фарбою понищили ще дві крамниці, що на вулицях Городоцькій та Дудаєва. Про це сьогодні, 17 січня, повідомила прес-служба «Родинної ковбаски».

Зокрема у прес-служба розповіли, що першою нині постраждала «Родинна ковбаска», що на вул. Городоцькій. За присутності продавців та покупців туди ввірвалося кілька хлопців віком від 15 до 20 років, які мали на обличчях маски. Вони закликали працівників закрити цей магазин і йти геть. На вулиці біля крамниці стояло ще 30 осіб. Було таке враження, що це пограбування.

Люди почали робити зауваження хуліганам, а продавці відмовились виконати їхню вимогу. Відтак, хлопці обмалювали двері крамниці та зробили напис «правий сектор». Згодом на місце події викликали правоохоронців.

Як пояснили в прес-службі «Родинної ковбаски», всі 7 магазинів, які обмалювали цієї ночі, є франчайзинговими, тобто від рук хуліганів постраждали підприємці, які взяли бренд в оренду. Натомість вдень нападу зазнали магазини ТзОВ «Барком», яке і випускає м’ясну продукцію під торговою маркою «родинна ковбаска».

Нагадаємо, що учасники групи "Економічний бойкот Партії регіонів - Львів" вимагають від Олега Барана, співзасновника ТзОВ «Барком», щоб він вийшов з Партії регіонів і перестав її фінансово підтримувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ