Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові люди з особливими потребами вимагають усунути паркування автомобілів на тротуарах

Члени громадської колегії осіб з обмеженими фізичними можливостями, створеної при управлінні соціального захисту Львівської міської ради, звернуться до представників ДАІ з проханням забезпечити доступність середовища для осіб з особливими потребами шляхом усунення паркувань автомобілів на тротуарах вулиць. Про це сьогодні, 7 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Інші питання щодо вирішення проблем людей з особливими потребами члени громадської колегії також ініціюватимуть та насамперед брати участь у їх виконанні.   Вчора під час засідання громадської колегії присутні переглянули пункти програми соціального захисту та реабілітації осіб з фізичними вадами та обговорили питання, які потребують загальної координації, а також власну участь у вирішенні цих питань.
Цього року на конкурс соціальних проектів в управління соціального захисту готують проекти про створення мультимедійного центру для незрячих дітей. Вже зараз громадська організація «Галицька надія» спільно з дитячою міською бібліотекою роблять аудіозаписи художньої літератури. Крім цього представники громадських організацій проводять аудит об`єктів, які здають в експлуатацію.
Найближчим часом управління соціального захисту спільно з відділом громадського партнерства проведуть семінари-тренінги для представників громадського сектору Львова щодо оформлення документів та написання проектів на участь у конкурсі соціально-культурних проектів, який зараз триває у Львівській міській раді. За результатами конкурсу громадські організації отримуватимуть дофінансування власної роботи, спрямованої на надання соціальних послуг різним верствам населення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ