Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові майстер-класи з плавання для школярів проведуть відомі спортсмени

Близько сотні львівських школярів вивчатимуть основні ази плавання разом з українськими чемпіонами світу та Європи. Вже наступного тижня з 15 до 18 лютого у чотирьох львівських школах будуть проходити майстер-класи з плавання. Вперше у нашому місті такі майстер-класи учням будуть проводити відомі українські спортсмени. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Протягом тижня Денис Силантьєв та Яна Кличкова проводитимуть майстер-класи у чотирьох львівських школах, а саме: у середній школі №90 (Сихівський район), у середній школі №18 (Залізничний район), у середніх школах №36 та №45 (Франківський район).

 

Під час майстер-класів плавці навчать учнів основних засад та правил культури плавання. У шкільних басейнах спортсмени протягом 30 хвилин працюватимуть з групою дітей (від 15 до 30 осіб). Усі діти-учасники майстер-класів братимуть участь і у фінальному майстер-класі, який проведуть в Аквапарку «Пляж».

 

Ініціатором акції є Львівська міська рада спільно з Аквапарком «Пляж». Основна мета заходу - зацікавити дітей у плаванні.

 

Майстер-класи пройдуть: 15 лютого у школі № 90 (вул. Антоненка-Давидовича, 2), 16 лютого - у школі № 36 (вул. Вол. Великого, 55б), 17 лютого - у школі № 18 (вул. Кульчицької, 18), 18 лютого - у школі № 45 (вул. Наукова, 25), 19 лютого фінальний майстер-клас відбудеться у приміщенні Аквапарку «Пляж» (вул. Кн. Ольги, 114).

 

Нагадаємо, що діючі басейни є більше ніж у 13 школах Львова: СШ №65, СШ №18, навчально-виховний комплекс «Арніка», СШ №86 СШ №90, СШ №96, СШ №13, СШ №45, СШ №36, СШ №97, СШ №99, СШ №43, школа-садок №94 в Рясному.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ