Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові майже 500 конструкцій зовнішньої реклами підлягають демонтажу

За результатами проведеної інвентаризації стану конструкцій зовнішньої реклами в місті працівники КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради виявили 735 самовільно встановлених рекламних конструкцій, з них 100 – великоформатні. На суб`єктів господарювання за самовільне встановлення накладено штрафні санкції на суму 500 тисяч гривень. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Більше половини цієї суми власники конструкцій вже сплатили до міського бюджету. В судовому розгляді перебувають справи по позовах за самовільно встановлені рекламні констркукції на організації «Наша справа», «Мегаклас», СПД ФО Городечний Р.Б., СПД ФО Гудиш Р.Б., ТК «Інтермаркет» та ін. На ті рекламні конструкції, власники яких відомі, підготовані і надіслані приписи з вимогою демонтажу у добровільному порядку у зазначені у приписах терміни. Як правило, це 10 днів. Таких конструкцій близько 250», — зазначила директор КП «Адміністративно-технічне управління Інна Свистун.
На 490 конструкцій зовнішньої реклами готується наказ на примусовий демонтаж. З них 99 конструкцій власники відомі, але вони не виконали вимог припису. Решта конструкцій невідомих власників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ