Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові медики МВС України приймали вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні, 13 червня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа привітав працівників Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Львівській області» з Днем медичного працівника. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Професійне свято працівників галузі охорони здоров’я України – День медичного працівника відзначається кожної третьої неділі червня і у 2019 році припадає на 16 червня.

Валерій Середа привітав медиків зі святом, а також вручив начальнику Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Львівській області» - лікарю Івану Безушку та п’ятьом кращим працівникам закладу подяки за «належне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативу та наполегливість у справі зміцнення здоров’я, створення належних умов лікування працівників поліції».

«Від імені усіх працівників поліції Львівщини я вітаю вас з професійним святом. Без вас неможливо уявити собі  повноцінного функціонування всіх, без винятку, служб і підрозділів поліції Львівщини. У поліцейській роботі, особливо, коли правоохоронці несуть службу у зоні проведення бойових дій на сході України, ваша праця є вкрай необхідною. І в тому, що ми сьогодні здорові та сповнені наснаги до праці – ваша неоціненна заслуга. Всьому колективу - лікарям, медсестрам, санітаркам, лаборантам – людям, для яких немає чужого болю, я дякую від імені усіх працівників поліції Львівщини», - привітав медиків Валерій Середа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ