Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові медики обговорюють, як покращити репродуктивне здоров’я населення

Сьогодні, 26 грудня 2006 року, у Львівському Будинку вчених триває засідання  «круглого столу» на тему «Міжсекторальна взаємодія  в системі  планування сім’ї та в охороні репродуктивного здоров'я на Львівщині», яке проводить Головне управління охорони здоров’я ЛОДА та Львівський центр репродуктивного здоров’я населення.

Участь у засіданні «круглого столу» беруть представники медичних служб, дотичних до проблем репродуктивного здоров’я (профілактика і боротьба з ВІЛ/СНІДом, наркологічна служба, дерматовенерологічна служба, підліткова служба).
Начальник відділу охорони материнства та дитинства ГУОЗ ЛОДА Ірина Микичак проаналізувала стан охорони репродуктивного здоров'я на Львівщині, про проблеми, які пов’язані з цим, зокрема, це стосується ВІЛ-інфікування, захворювання жіночих статевих органів, безпліддя, аборти тощо.
Вона також наголосила на необхідності взаємодії пацієнтів та усіх лікарів, які працюють у цьому напрямку медицини.
Крім того, під час «круглого столу» обговорюють питання удосконалення системи планування сім’ї для жінок з ризиком на перинатальні втрати; створення системи поінформованості населення з питань збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, а також пропаганда здорового способу життя; планування сім’ї у ВІЛ-інфікованих сім’ях тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ