Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові Мережа Beeline ввела у експлуатацію комутатор для всієї Західної України

У Львові Мережа Beeline ввела у експлуатацію  комутатор  для всієї Західної України. Про це журналістам сказав директор Львівської філії ЗАТ „Українські радіосистеми” Віктор Костецький.

За його словами по Україні    мережа Beeline встановила п’ять комутаторів, з яких один знаходиться у Львові. Комутатор  забезпечує встановлення та контроль базових станцій для семи областей Західної України. Зокрема, контролер, який встановлений на комутаторі, може підключати 1700 базових станцій
У Львові та  Західній Україні проводиться  модернізації мережі і заміни обладнання Huiawei, на якому працювала мережа раніше, на найсучасніше обладнання виробництва Ericsson. «Нове обладнання дає можливість утримувати значно більше абонентів на одному стільнику. Це дасть компанії можливість розширювати ємність мережі і покриття використовуючи меншу кількість базових станцій» - сказав начальник відділу експлуатації комутаційного обладнання Роман Маньовський
Введення нового обладнання дасть змогу вже  в майбутньому запропонувати абонентам Beeline такі  послуги зв‘язку, як відеотелефонія, мобільне телебачення, швидкісний інтернет та багато інших послуг – зазначає  Роман Маньовський.
До кінця року Beeline планує охопити більше 80% території Західного  регіону. Зокрема, до кінця року для Західної України планується встановити 230 базових станцій. 
Мережа Beeline на Заході України охоплює автотраси міжнародного значення, серед яких – «Львів-Краківець», «Львів – Броди», «Львів-Равва-Руська», «Львів-Стрий» та інші. та знаходиться в таких містах, як Трускавець, Кам’янка - Бузька, Яворів, Стрий, Моршин та Жовкві.  
11 квітня 2006 року ЗАТ «Українські радіосистеми» оголосили про запуск бренда мобільного зв‘язку Beeline в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ