Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові мешканці будинку на вул. Пасічній, 71а сидять без опалення

Як інформує диспетчерська служба ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на ранок 5 січня опалення і гаряче водопостачання підприємство здійснює практично до усіх своїх споживачів. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тепло подається до 1606 будинків. Опалення не отримує ЗАТ «Ірокс», вул. Бальзака, 25. Причина відсутності опалення – відмова абонента. Також опалення не подається до будинку на вул. Пасічній, 71а - через порив внутрішньої системи опалення.

Гарячу воду ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає до усіх 1095 будинків.

За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, у святкові та вихідні дні теплопостачання подавалося у всі будинки.

«Усі об’єкти теплопостачання працюють у звичному режимі, витримуючи необхідні параметри подачі теплоносія, щоб забезпечити опаленням усі будинки, які обслуговує «Львівтеплоенерго». З початку опалювального сезону підприємство вчасно отримує ліміти газу, тому стабільно забезпечує теплом своїх споживачів. Зважаючи на велику кількість вихідних днів, на підприємстві працюють чергові бригади, які тримають під контролем якість і надійність теплопостачання. Чергові бригади працюють кожних вихідних та у святкові дні», - зазначив Володимир Штейбарт.

Однак, вчора, 4 січня, були знеструмлені окремі об’єкти теплопостачання. Так, вчора після обіду і до вечора відімкнено електроенергію на котельнях на вул. Кільцева, 2 (Винники) з 14.30 до 16.30, вул. Шевченка, 42 з 17.40 до 18.10, вул. Золота, 21 з 17.40 до 18.10, вул. Квітова, 10 з 21.20 до 21.55, вул. Ак.Павлова, 6а з 22.15 до 22.25, вул. Івасюка, 19 з 22.15 до 22.25.

Також відімкнено від електроенергії 10 ЦТП «Львівтеплоенерго», 8 з них – у Сихівському районі. За словами Володимира Штейбарта, навіть короткочасне знеструмлення призводить до погіршення якості теплопостачання, адже призводить до зупинки об’єктів теплопостачання, які працюють в автоматичному режимі, зокрема насосних станцій на ЦТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ