Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові міліціонери доправляють додому людей, яким стало зле від холоду

Упродовж трьох днів міліціонери надали допомогу понад півсотні людей, яким, зважаючи на низьку температуру, стало погано на вулиці. Правоохоронці доправили додому двадцять одну особу. Чотирнадцятьох – передали родичам. У шістнадцятьох випадках знадобилась допомога медиків, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники міліції і надалі продовжують пильно стежити за тим, аби на вулицях, у під’їздах та підвалах не замерзали люди. Правоохоронці просять мешканців Львівщини не бути байдужими та терміново повідомляти про такі випадки до міліції за телефоном «102» або ж одразу викликати медиків за номером «103».

Нині територією області організовано 136 пунктів обігріву, куди люди можуть звернутися за допомогою. Зокрема, один із них діє у самому центрі Львова, в приміщенні міської ради. На площі Двірцевій, неподалік Залізничного вокзалу, встановили намет для безпритульних та усіх, кому необхідно зігрітися.

Нагадаємо, що у Львові діє Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян. Адреса: вул. Кирилівська, 3а. Телефони: 233-14-79, 233-10-49.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ