Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові міліція не чинить перешкоди Штабу народної самооборони

Діяльність Штабу народної самооборони у приміщенні колишньої Львівської ОДА, цілі та завдання на майбутнє – про це йшлося під час прес-конференції, яка відбулася 25 січня за участі коменданта Штабу Андрія Соколова, активіста Валерія Веремчука, сотників Ореста та Андрія, Оксани Долішньої, керівниці Жіночої сотні. Повідомила прес-служба Штабу.

«Наша ініціатива уже через годину спричинила ланцюгову реакцію по всіх Україні. Громадяни України почали займати обласні адміністрації одна за одною.Вчинення цього прямого акту народної влади є обгрунтованимі справедливим. Все відбулося мирно, без деструктивних емоцій. З боку обласної міліції ми не маємо сьогодні перешкоджань нашим діям»,- заявив Андрій Соколов.

Валерій Веремчук, активіст, представник народної самооборони у Львівській області зазначив, що у Львові офіційно зареєстровано три сотні. «Основна наша ціль- максимальна мобілізація людей, а також охорона порядку. Наразі ми охороняємо цю будівлю, стежимо за порядком, не допускаємо мародерства, захищаємо громадян Львова».

У Штабі діє Жіноча сотня, що об’єднує матерів, жінок, студенток, які долучаються до організації роботи у Штабі у різний спосіб.

Нагадаємо, що 23 січня, у четвер, у приміщення Львівської ОДА зайшли громадяни, мешканці Львова, щоб висловити свою незгоду з діяльністю представника Януковича у Львівській області. 25 січня Львівська обласна рада створила Виконавчий комітет. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ