Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові Міжнародна виставка котів

З 10 по 11 березня у Львові проходить Міжнародна виставка котів. Участь у ній беруть заводчики з України, Росії, Сербії, Франції, Ізраїлю та Таїланду. Під час конкурсу працюватимуть 6 рингів, судити які приїхали експерти з Німеччини, Сербії та України.

Загалом на виставці представлено 146 котів, проте у конкурсі візьмуть лише 110 тварин.

Сьогодні, 10 березня, судитимуть українки Марія Корецька, Ольга Гребнева та німець Андреас Крайчмер-Крейзек. Завтра, 11 березня, у склад журі ­– українки Олена Гнаткевич, Тетяна Слижевська та Дмитро Губенко з Сербії.

За словами адміністратора заходу Інни Березанської, під час виставки можна придбати собі як просто хатнього улюбленця, так і майбутнього чемпіона. «На сьогодні за популярністю 1 місце впевнено тримають Шотландці, друге посідають Британці, 3 – Персидські коти», - розповіла Інна Березанська.

Крім того, вона додала, що сьогодні найпопулярніша ціна дня котів уЛьвові - 300 доларів США. За такою ціною йдуть Шотландці, Британці, навіть Донські сфінкси.

Міжнародна виставка котів працює з 10.00 до 18.00 години 10-11 березня у спорткомплексі «Олімпік», що на вул. Щирецькій, 36. Вартість квитків: для дорослих – 30 грн, для дітей від 3 до 12 років – 15 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ