Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові Міжнародний конгрес операторів кабельного телебачення і телеканалів

25 листопада у Львові почався Міжнародний конгрес операторів кабельного телебачення і телеканалів України і Європі. Конгрес присвячений розвиткові кабельного телебачення та засобів телекомунікації. Він триватиме до 28 листопада. Про це повідомили сьогодні, 25 листопада, під час круглого столу.

Директор ТзОВ «Експо-Стар» Богдан Фітель зазначив: «Важливо, що цей Конгрес пройде у Львові, адже такого роду зустрічі переважно відбуваються у Києві. Ми маємо рухатися у регіони».

На думку генерального директора Спілки кабельного телебачення України Олександра Швеця, кабельне телебачення та Інтернет незабаром наблизяться, це дві практично однакові галузі. «На конгресі розглянуть питання, що стосуються об’єктів інтелектуальної власності, також як рухається законодавство України та Європи у цій сфері», – зазначив він.

Мета конгресу – залучення інвестицій у галузь кабельного телебачення, розширення сфери діяльності операторів тощо. Учасниками конгресу стане понад 30 українських та європейських з усього світу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ