Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові морозяна погода, на дорогах ожеледиця

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 9-10 січня очікується ожеледиця, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

9 січня: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8 – 13° морозу, при проясненнях 16 – 18° морозу, вдень 0 – 5° морозу. 10 – 11 січня невеликий сніг та мокрий сніг. Температура повітря вночі 10 січня 1 – 6º морозу, 11 січня від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

«У зв’язку із похолоданням, звертаємося до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Водночас радимо водіям транспортних засобів за умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами», - наголошує керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ