Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові можуть закрити один з найбільших молокозаводів

Один із найбільших молокозаводів у Львові , той, що на вул. Руднинській закривається. Про це повідомила «Gazeta.ua».
За інформацією видання, чутки про закриття заводу з’явилися ще у лютому, а вже цього тижня працівникам запропонували підписати документ, яким їх попереджено про звільнення. Можливо, завод зупиниться вже 10 травня.

Водночас, офіційної інформації про ліквідацію підприємства немає. Про його закриття не знають і в обласному відділі харчопереробної промисловості. Завод офіційно звітує про відсутність боргів із зарплати й нарощення виробництва. У центрі зайнятості теж невідомо про скорочення працівників. Директор заводу уникає спілкуватися з пресою.

Видання, посилаючись на працівників підприємства повідомляє, що з початку року обсяги виробництва на заводі зросли у кілька разів, однак згодом з’явилася інформація про те, що із заводу вивезуть обладнання. Станом на сьогодні демонтовано одну з ліній заводу.

Завод на Руднинській входить до західної молочної корпорації з центром у Луцьку, відомої під маркою ”Комо”, виробляє продукцію під торговими марками ”Молочна родина” і ”Гурманіка”. На підприємстві працює 300 людей. Середня зарплата -- 1200 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ