Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові мистецтвом рятують життя талановитого фотографа

Микита Горбань – талановитий фотограф, музикант та художник зараз знаходиться в реанімації 8-ї міської лікарні м. Львова з важкою черепно-мозговою травмою. Лежить в комі. На сьогоднішній день переніс вже другу операцію, згодом хлопцю будуть робити третю. Потрібні гроші на ліки та підтримку його життя!

На підтримку хлопця з 15 лиспопада в Дзизі відкривається також виставка його робіт, там буде розміщена скринька, для збору коштів.

Також в п’ятницю, 9 листопада о 20:00 митці запрошують всіх небайдужих на благодійний концерт для ПІДТРИМКИ ЖИТТЯ талановитого хлопця Микити-Григорія Горбаня. На концерті виступатиме "Lviv Jazz Trio. Гнидин-Литвинюк-Кохан" Вартість квитка – благодійний внесок.

В понеділок, 12 листопада, в конференц залі Українського католицького університету буде проводитися творчий вечір, вхід на який і є внесок у його життя (30грн), В концерті приймуть участь: Один в каноє, Mike Skyborn ( ДеСенс ), Андрій Бочко ( illusion ), ФрізЛайт, Роман Музичка, живий сміх від Warjata, театр тіней "АРХЕ", Yrij Sobchenko&instrumental, Ігор Поляков.

Допомогти також можна з будь-якого відділення банку «ПУМБ»:

Реквізити рахунку

Р/Р № 26254975968363 в ПАТ «ПУМБ» МФО 334851

ІПН отримувача: 3384107896

Отримувач: Горбань Никита-Григорий Петрович

Гроші отримають безпосередньо мати та сестра!
Їхні телефони: Мама: +380 (63) 308 8460 (Ірина Миколаївна). Сестра: +380 (63) 245 8719 (Аня).

Друзі та рідні хлопця будуть вдячні усім, хто допоможе! Особливо вдячним буде Микита!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ