Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на акцію «Миколай про тебе не забуде» вже зголосилося 200 волонтерів

Уже в дев’яте у Львові стартує акція «Миколай про тебе не забуде». Про це розповіла сьогодні, 30 листопада, координатор акції Олена Яремко.

 

За словами Олени Яремко, мета акції – привернути увагу до дітей, до яких цього року без допомоги громади Святий Миколай може і не завітати. «Діти прийдуть після Миколая до школи, і всі навколо будуть хизуватися подарунками, але будуть і такі діти, яким нічого буде показати. Саме заради них ми повинні об’єднатися та зробити усе, щоб Миколай завітав у кожну домівку», – додала вона.

 

Олена Яремко розповіла, що нині у Львівському палаці мистецтв прохоть вишкіл сотні волонтерів «Помічників Святого Миколая», адже саме тут розпочне свою роботу  «дев’ята» Фабрика Святого Миколая. Вишкіл – це двогодинне представлення акції для усіх охочих взяти в ній участь. Помічники Миколая не лише пакуватимуть та розноситимуть подарунки, а й створюватимуть святковий настрій на вулицях Львова: даруватимуть перехожим солодощі та вітатимуть із святами.

 

«Минулого року 700 наших волонтерів завітали до більш ніж 3 тисяч потребуючих дітей Львова. Цьогоріч уже зголосилось 200 волонтерів, але традиційно волонтери зголошуються до третього вишколу, який пройде 5 грудня», - зазначила координатор акції.

 

Усі охочі допомогти з 10 по 18 грудня можуть звертатись у Палац мистецтв, де з10 до 19 години діятиме Фабрика Святого Миколая.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ