Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові „на гарячому” затримано двох озброєних грабіжників

Учора, 1 вересня, завдяки працівникам Галицького відділу Державної служби охорони у Львові затримано двох озброєних грабіжників – повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

1 вересня 2006 року на центральний пульт Галицького відділу Державної служби охорони в місті Львові надійшов сигнал „Тривога” з кіоску приватного підприємця, що знаходиться на вулиці Підвальній. Через дві хвилини наряд групи затримання батальйону міліції у складі трьох міліціонерів прибув за адресою та блокував об’єкт, що знаходиться під охороною. Як повідомила правоохоронцям продавець, двоє невідомих громадян під загрозою застосування вогнепальної зброї намагалися проникнути в приміщення кіоску. Отримавши прикмети злочинців, за 200 метрів від кіоску наряд групи затримав львів’ян: громадянина В., 1990 року народження, учня однієї із львівських шкіл, та громадянина А., 1985 року народження, непрацюючого, у якого був вилучений пневматичний пістолет МП-654 К та оперативна кобура. Затримані були доставлені в Галицький райвідділ міста.
На сьогодні кількість об’єктів, що знаходяться під охороною управління Державної служби охорони зростає і сягає понад 6500. Шестеро львів’ян, фізичних осіб, користуються послугами спецпідрозділу „ Титан”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ