Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на громадських слуханнях обговорюватимуть ефективність використання коштів, виділених на святкування 750-ліття міста

Громадський форум Львова ініціює проведення громадських слухань на тему “750-річчя Львова. Використання ювілейних коштів”, які відбудуться 27 червня у Львівській міській раді, - повідомили у прес-службі Громадського форуму Львова.
 На слуханнях обговорюватимуть ефективність використання коштів з державного бюджету у межах субвенції, виділеної для збереження історичної забудови в рамках підготовки до святкування    750-річчя Львова у 2005-06 рр.
Буде представлено результати аналізу використання коштів, раціональність їх розподілу та доцільність вибору об’єктів для проведення робіт. Метою громадських слухань є оприлюднення реального стану справ використання коштів, обговорення питання якості проведених ремонтно-реставраційних робіт, заслуховування пропозицій громадськості з приводу використання коштів у 2006 році та об’єктів для проведення робіт.
До участі в громадських слуханнях запрошено першого заступника міського голови      Миколу Одуху, керівництво відповідних структурних виконавчих підрозділів міської ради (управління капітального будівництва, управління архітектури і містобудування, управління охорони історичного середовища),  відділ охорони культурної спадщини управління культури ЛОДА, представники проектних організацій, депутатської комісії містобудування і архітектури, члени громадської наглядової ради та громадських організацій та всі зацікавлені.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ