Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові на ремонт квартири пораненому бійцю АТО виділили 150 тис. грн

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 20 вересня, під час засідання сесії надали одноразову матеріальну допомогу в розмірі 150 тис. грн. для завершення ремонтних робіт в отриманій квартирі у Львові військовому Загасайлу Сергію Володимировичу, передає Гал-інфо.

Військовослужбовець отримав важке поранення в зоні проведення АТО і отримав першу групу інвалідності.

Як зазначено в пояснювальній записці, Загасайлу Сергію — особі з інвалідністю 1 групи внаслідок війни, учаснику антитерористичної операції, уродженцю смт. Добротвір, Кам’янка-Бузькою районною державною адміністрацією придбано квартиру у Львові. Отримавши житло, боєць потребував надання одноразової матеріальної допомоги, оскільки не мав достатньо коштів для проведення відповідних ремонтних робіт у придбаній для нього квартирі. Тому його рідні звернулися з проханням про надання матеріальної допомоги до Львівської міської ради.

Довідка ЛМР:

Загасайло Сергій Володимирович, мобілізований у квітні 2014, є учасником бойових дій. У період з 17.04.2014 до 25.05.2014 брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпечення її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України при військовій частині А0284 окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗСУ.

24.05.2014 в ході виконання бойового завдання на блокпосту біля с. Костянтинівка під м. Слов’янськ відбувся мінометний обстріл і в групу військових потрапив снаряд, основну хвилю вибуху якого Сергій прийняв на себе, прикривши побратимів, що були позаду. Отримав численні травми та поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ