Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Святі Шоколаду відкриють «Ярмарок Валентина»

Спеціально до дня закоханих, 14 лютого, VI Національне Свято Шоколаду у Львові відкриє «Ярмарок Валентина» у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У цей день всім закоханим обов’язково хочеться подарувати щось романтичне, прекрасне і вражаюче. Головним атрибутом цього Свята залишається чудовий звичай дарувати шоколадні солодощі. Адже це добрий спосіб зізнатися у ніжних і солодких почуттях та виразити своє ставлення до коханої людини. Отож, цьогоріч на Святі Шоколаду ми відкриємо шоколадний «Ярмарок Валентина». Це буде особливе місце з найширшим асортиментом тематичних солодощів: шоколадні серця, цукерки ручної роботи, солоденькі амури, квіти з цукерок, романтичні фігурки та багато іншого… 

Свято з кожним роком набуває нових складових. Зараз ми працюємо над програмою Дня Святого Валентина на Святі Шоколаду. Плануємо організувати «Шоколадне вінчання», флеш-моб поцілунку, FashionWeek-вечірку та інші цікаві та романтичні атракції. Незабаром ми про це повідомимо детальніше», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

Зауважимо, що в перший день Свята вхід на «Ярмарок Валентина» до 17 год. буде безкоштовний.

Також під час Свята Шоколаду відбудуться майстер-класи з виготовлення шоколадних десертів, пройде показ шоколадних суконь ChocoFashion та ІІ Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер», будуть створені унікальні скульптури з брил шоколаду, відбудеться частування величезним святковим тортом, запрацюють «Шоколадна пошта» та «Шоколадне місто» з чарівнимпоїздом. Окрім того, діятиме «Дитяча шоколадна країна» для наймолодших ласунів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ