Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові на вулицях Стрийська-Трускавецька будуватимуть готель, земельну ділянку під який орендують на сто років

У Львові в рамках підготовки до Євро-2012 необхідно побудувати 15 готелів. Земельні ділянки під будівництво міська рада обіцяє здійснювати лише через аукціон та на правах оренди. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.
„Крім п’яти ділянок, які у листопаді виставлятимуть на аукціон, ми ще маємо шість ділянок, які орендують приватні підприємці. При зміні цільового призначення на будівництво готелю ми можемо продовжити договори з підприємцями”, – розповів Михайло Бокало.
Як повідомив Михайло Бокало, будувати готелі планують на ділянках по вулицях Стрийська-Трускавецька, де тепер є автостоянка. Договір на право оренди із приватним підприємцем уклали на сто років. Також готелі будуватимуть на вулицях Веселій та Наливайка, 4. За словами Михайла Бокала, зміна цільового призначення земельної ділянки може бути як і для орендованої, так і для тієї ділянки, яка є у приватній власності.
Львів вже має приклад передання земельної ділянки під готель. Нещодавно за 19 мільйонів гривень продали право оренди на 49 років двох земельних ділянок загальною площею 1700 метрів квадратних на вул. Федорова під будівництво чотиризіркового готелю. У Львові вперше продали лише право оренди на земельну ділянку. Переможцем торгів стало ТзОВ «Українські інвестиційні системи», яке щороку також платитиме до бюджету 40 тисяч гривень за оренду.
За словами Михайла Бокала, готель на вулиці Федорова відповідно до умов договору, мають збудувати за два роки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ