Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові надаватимуть безкоштовні юридичні консультації для підприємців

З 13 січня неурядова аналітична організація «Центр досліджень місцевого самоврядування» розпочинає надання безкоштовних юридичних консультацій для підприємців. Ініціатива впроваджується у співпраці із Львівською міською радою, повідомила прес-служба ЛМР.

Юридичні консультації включатимуть консультування з питань реалізації та захисту підприємницьких прав у відносинах з органами влади, а також надання правової допомоги у випадку виникнення конфліктів з цими органами.

Консультування та надання правової допомоги здійснюватиметься експертами Центру досліджень місцевого самоврядування, які мають чималий досвід вирішення публічно-правових спорів з використанням адміністративних, судових, а також альтернативних способів вирішення спорів, зокрема, медіації, переговорів.

Юридичні консультації є одним із компонентів проекту «Сприяння забезпеченню економічних прав у відносинах з органами публічної адміністрації» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Проект має сприяти захисту права на підприємницьку діяльність у відносинах з органами влади, сприяти покращенню умов реалізації підприємницьких прав та інформувати громадян про способи захисту їх економічних, в тому числі, підприємницьких прав у відносинах з органами влади.

Юридичні консультації надаватимуть за адресою: м. Львів, вул. Весняна, 4, каб.5а, Львівський міський центр підтримки бізнесу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ