Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородили переможців конкурсу творчих робіт «Я син твій, Україно!»

10 старшокласників львівських навчальних закладів стали переможцями конкурсу творчих робіт «Я син твій, Україно!», який проводився з нагоди 65-ої річниці створення Української повстанської армії та сторіччя від дня народження Романа Шухевича. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Вчора, 23 січня, у Галереї українського військового однострою, за участі працівників управління освіти та ветеранів УПА відбулося урочисте відзначення переможців. Під час урочистостей учні представляли свої роботи у трьох номінаціях: література (твір, поезія, оповідання), історія України (есе) та образотворче мистецтво (плакат), які були виконані на основі реальних фактів з життя Романа Шухевича та загиблих за волю України членів родини. Усім переможцям подарували книжку «Дорогами долі» про життя учасників національно-визвольних змагань, а також дипломи управління освіти Львівської міської ради. Під час нагородження колишній почесний голова Львівської обласної організації Всеукраїнського об`єднання ветеранів Іван Говда запросив старшокласників взяти участь в екскурсії пам`ятними місцями в історії визвольної боротьби українського народу.
По завершенні урочистостей заслужений працівник культури Богуслав Любів ознайомив присутніх з експонатами Галереї українського військового однострою.
Нагадаємо, що конкурс «Я син твій, Україно!» проходив з метою виявлення і підтримки талановитої учнівської молоді та популяризації історії УПА. У конкурсі брали участь діти 8-11 класів загальноосвітніх та позашкільних закладів Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ