Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагороджуватимуть найкращих журналістів з 15-ти країн світу

У Львові нагороджуватимуть найкращих журналістів з 15-ти країн світу. До 15 вересня прийматимуться заявки від журналістів на участь в Одинадцятому міжнародному фестивалі журналістики «Віра. Надія. Любов», який відбуватиметься в нашому місті під час святкування 750-річчя Львова, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 Працівників пера нагороджуватимуть у таких номінаціях: «Журналіст року» (номінації: преса, радіо, телебачення), «Фоторепортер року», «Керівник мас-медіа року», «Видання року» (в тому числі інтернет-видання), «Телекомпанія року», «Телепрограма року», «Радіопрограма року», «Радіостанція року», «Інформаційне агентство року», а також «Прес-служба року».
 Переможець конкурсу у своїй номінації отримає диплом та гран-прі фестивалю — статуетку «Істина», а журналісти, які будуть додатково відзначені творчою комісією, дипломи конкурсу.
 Крім нагород, визначених оргкомітетом, на фестивалі вручаються також призи, сувеніри та премії  спонсорами фестивалю, діловими колами, державними структурами, політичними  та громадськими організаціями.
Нагадаємо, 11 Міжнародний фестиваль журналістики «Віра. Надія. Любов» відбуватиметься у Львові з 28 вересня по 1 жовтня. У ньому візьмуть участь близько 100 журналістів, що представляють понад 200 засобів масової інформації приблизно 15 країн світу, а також керівники журналістських організацій, представники ділових кіл країни та громадські діячі. Зокрема, це журналісти з різних областей України, з Росії, Білорусі, Болгарії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Естонії, Грузії, Бельгії, Молдови, Кувейту та Єгипту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ