Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові намагалися викрасти дитину – сина Тараса Гаталяка

1 березня 2006 року у Львові на вул. Патона було здійснено спробу викрасти десятирічного сина директора поліграфічного підприємства „Папуга” Тараса Гаталяка. Про це сьогодні, 9 березня, Тарас Гаталяк повідомив під час прес-конференції. За його словами, на виході зі школи хлопця чекала машина, з якої вийшли кілька чоловіків і, заламавши йому руки, вкинули на заднє сидіння машини. Неподалік від вулиці Городоцької невідомі без жодних пояснень відпустили хлопця. Як встановила судово-медична експертиза, дитина отримала легкі тілесні ушкодження та психологічний шок.
Тарас Гаталяк пов’язує спробу викрадення сина з кримінальною справою щодо фальшування молдавських лей, у якій його звинувачено. Він зазначає, що правоохоронні органи гальмують розслідування інциденту. „Міліція стверджує, що нічого не вдалося з’ясувати, але вони і не намагалися. Після цього випадку ми одразу опитали мешканців будинку, біля якого стояла машина, і знайшлася людина, яка її бачила, міліція ж не знайшла нікого”, – сказав Тарас Гаталяк. За його словами, певні зачіпки у справі є, оскільки син запам’ятав, що на машині була емблема іноземної держави.
Тарас Гаталяк вимагатиме, щоб за цим випадком відкрили кримінальну справу, а тим часом проситиме правоохоронців про охорону для себе та своєї родини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ