Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові настане „Французька весна”

Втретє поспіль культурно-мистецький проект «Французька весна» пройде у квітні у Києві та п’яти найбільших містах України – Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові. Найновіше і найцікавіше із сучасного мистецтва Франції буде представлене поряд із класичними традиційними формами мистецтва. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
Вуличне дійство „Під кінець Одисеї” урочисто відкриє „Французьку весну” на Майдані Незалежності 1 квітня о 20.30 і позначить початок свята Французької весни, що пройде в дусі новизни, креативності і несподіванок.
 Сучасний танець у поєднанні з відео у спектаклі „Шин-Шилла”, магічний світ Маркеса у театральній виставі „Макондо”, німий кінематограф початку минулого століття під супровід сучасної електронної музики у Кіно-Міксі, химерні світи на полотнах француза українського походження Івана Кавуна, французький джаз від тріо Жана-Франсуа Баеза, а також події, що вже завоювали любов публіки під час минулих фестивалів „Французька весна”, такі як Ніч короткометражного кіно, Фестиваль допрем’єрних показів, Концерт класичної музики, виставки фотографій, живопису, графіки, літературні зустрічі заплановані цьогоріч у рамках проекту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ