Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові не виконали обіцянку про великі автобуси на Левандівку

У Львові не виконали обіцянку про великі автобуси на Левандівку. Про це розповіли в ГО "За якісний транспорт".

Нагадаємо, від сьогодні на автобусному маршруті №18 мали курсувати автобуси великої місткості, але щось пішло не так і люди надалі вимушені "штурмувати" жовті "маршрутки".

Як зазначили в ГО "За якісний транспорт", на останньому виконкомі, який був у п`ятницю, по при обіцянки, питання про передачу автобусного маршруту №18 на баланс АТП-1 не було винесене на обговорення.

"Про цей маршрут нас неодноразово просили мешканці Кривчиць і Левандівки, і ми через друзів із депутатського корпусу ЛМР лобіювали прискорення запуску на цей маршрут автобусів великої вмістимості.

Якщо місто не хоче допомогти мешканцям мікрорайону Кривчиця і Левандівка, тоді ми із громадою цих мікрорайонів до них прийдемо 4 квітня, коли запланована чергова сесія ЛМР. Може досить бавитись в ігри?

Також інформація для мешканців Знесіння/Польова: плануємо 6-7 квітня збирати підписи/звернення щодо запуску автобусів великої місткості у ваш мікрорайон. Питання запуску автобусів великої вмістимості у ваш мікрорайон є принциповим питанням, від якого ми не відмовимось", - зазначили в ГО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ