Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нема грошей для матерів, які народили і доглядають дітей – із телеграми Садового Януковичу

Казначейство знову ігнорує платіжні доручення Львівської міської ради. З цього приводу сьогодні, 24 березня, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся із екстреною телеграмою до Прем’єр-міністра України та голови Державного казначейства з проханням вжити заходів.Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

На сьогодні непроплаченими залишаються 6,6 млн грн міських коштів, скерованих на санітарне прибирання міста, на освітню та медичну галузі міста, на шляхове господарство тощо.

 

Не надійшли кошти і з державного бюджету у сумі 7,1 млн грн, які призначені на виплату допомоги на догляд за дитиною віком до 3 років та на одноразову допомогу при народженні дитини.

 

«Затримка з оплатою коштів по платіжних дорученнях міського бюджету призводить до виникнення заборгованостей по заробітній платі на ключових комунальних підприємствах міста, що забезпечують його життєдіяльність.

 

Просимо Вас втрутитись в ситуацію та дати доручення органам Державного казначейства забезпечити виконання платіжних доручень підрозділів Львівської міської ради, щоб не поставити під загрозу життєдіяльність міста», – йдеться у телеграмі до Прем’єр-міністра України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ