Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нема куди дівати дітей з девіантною поведінкою

У Львові проблема з влаштування дітей з девіантною поведінкою, оскільки у місті немає центру соціально-психологічної реабілітації, а дітей віком від 15 років не приймає жоден заклад та їх не всиновлюють. Про йдеться у звіті Залізничної районної адміністрації Львова.

 

Загалом у Залізничному районі станом на 01.01.10 на обліку у відділі у справах дітей перебуває 108 неповнолітніх. З них: 55 – дітей-сиріт, 53 – дитини, позбавлені батьківської опіки, 6 – дітей з сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах.

           

Відділ у справах дітей проводить профілактичну роботу спільно з навчальними закладами району у  напрямках: профілактично-просвітницька,  фронтальна та індивідуальна робота безпосередньо з дітьми; методично-просвітницька та аналітична робота з педагогічними працівниками навчальних закладів району; просвітницька та консультативна робота з батьками та особами, які їх заміняють.

 

Торік у районі усиновили двох дітей, котрі перебували на обліку у відділі обома батьками та двоє дітей - внутрісімейно. На обліку у відділі у 2009 році перебувало 6-ро сімей, які бажають усиновити дитину. 2 сім'ї у 2009 році усиновили дітей та зняті з обліку.

 

Довідка.

           

Девіант – те, що має відхилення від норми у своєму розвитку (прояві); люди, які недостатньо засвоїли цінності та норми суспільства.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ