Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові немає порядку із зовнішньою рекламою – Іван Денькович

«У ресторанах Львова звучить російська мова, а за звучання української музики потрібно платити гроші», – заявив на засіданні комісії з контролю за дотриманням законодавства у сфері функціонування української мови перший заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович.
 За його словами, на засідання були запрошені всі начальники відділів промисловості і торгівлі та відділу архітектури і містобудування Львова та міст обласного підпорядкування, проте лише декілька з них прийшли на засідання комісії. Також запросили 8 представників операторів зовнішньої реклами, з них на засідання прийшов лише представник РА «Зірка ЛТД» Юрій Главко.
«На цих  операторів зовнішньої реклами треба знаходити адміністративний вплив», – зазначив Іван Денькович. За його словами, у нашому регіоні потрібно виправляти ситуацію із зовнішньою рекламою. «Що можемо говорити про Донецьк, якщо у Львові немає із цим порядку. Ми будемо наводити порядок, щоб у місті була зовнішня реклама українською мовою згідно із ЗУ «Про рекламу». Російська мова завжди була агресивною щодо української мови, тому не дивно, що така реклама насамперед потрапляє на очі», – додав Іван Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ