Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові неповнолітня «обчистила» квартиру подруги на 9 000 гривень

Працівники Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України затримали 15-річну юнку, яка зловживаючи довірою своєї подруги, викрала з її квартири ювелірні вироби. Крадене золото може коштувати учениці училища три роки позбавлення волі. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Мабуть, жодна жінка не може залишитись байдужою до прикрас, особливо, якщо це коштовності. Проте, львів’янку на крадіжку золотих виробів підштовхнула не любов до витворів ювелірів, а брак грошей. Прийшовши у гості до подруги, спритниця мала на меті позичити певну суму коштів, але почувши відмову, вирішила таки домогтись свого. 

Дівчина потайки, доки господиня дому відлучилась з кімнати, «навела порядок» у сімейних коштовностях її батьків. Злодійське око запримітило хрестик, підвіску, перстень із янтарем, перстень із рубіном та два ланцюжки. Нишком поцупивши ювелірні вироби на суму 9 000 гривень поспішила до виходу. Крадене продала випадковому знайомому.

Згодом голова сім’ї помітив, що з дому зникли золоті вироби і звернувся до правоохоронців, які невдовзі затримали юну крадійку. Як повідомив начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Роман Козуб, проти неповнолітньої зловмисниці порушено кримінальну справу за статтею 185 (крадіжка) КК України. Таким чином дівчинапродала дружбу і волю за крадене золото.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ