Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нетверезий водій намагався втекти від патрульних

Як повідомили 1 червня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, нетверезий водій втікав від патрульних, однак, марно.
Фото: патрульна поліція Львівської області

Вчора патрульні отримали виклик про водія автомобіля Hyundai Elantra, який, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Зі слів заявника, він рухається вулицею Стрийською від автобусного вокзалу. Екіпаж помітив цей транспортний засіб і дав вказівку зупинитися. Керманич виконав її і зупинився на вулиці Чмоли.

Патрульні підійшли до згаданого автомобіля і раптом водій завів двигун і різко почав рух на великій швидкості. Поліцейські одразу почали переслідування. Втікач наражав на небезпеку усіх учасників дорожнього руху.

На вулиці Панаса Мирного його вдалося зупинити завдяки вправності патрульних і співпраці водія громадського транспорту. 37-річний водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager підтвердила це. Результат — 3,18 проміле.

На львів'янина склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові за порушення ПДР затримали нетверезого водія краденого мотоцикла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ