Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нетверезий водій вдарив кулаком авто патрульних

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/2
Жінка викликала патруль на свого колишнього чоловіка, який сів за кермо нетверезим. Про це повідомили 31 жовтня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.

Увечері, 30 жовтня, громадянка повідомила на лінію 102 про порушення ПДР її колишнім чоловіком на вулиці Личаківській. З її слів, він сів за кермо автомобіля Volkswagen Golf в стані алкогольного сп'яніння. Львів'янка розповіла, що чоловік приїхав за сином на вихідні і вона помітила, що він напідпитку. Вона попросила не сідати за кермо і не забирати сина та попередила, що викличе поліцію. Чоловік не послухав.

Патрульні зв'язалися із заявницею і вона сказала, що їде за ним і вони саме наближаються до перехрестя вулиць Пасічна — Пимоненка. Саме там екіпаж і зупинив автомобіль в орієнтуванні. Водієві через гучномовець дали вказівку зупинитися.

За кермом був 26-річний львів'янин. Він не хотів спілкуватися з поліцейськими, а коли почув причину зупинки, почав поводитися агресивно.

Оскільки у чоловіка і справді були ознаки алкогольного сп'яніння, йому запропонували пройти перевірку на місці чи в медичному закладі, однак він відмовився в присутності свідків.

На чоловіка склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст .173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Також, на нього винесли постанову за ст.126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом) КУпАП.

Після оформлення адмінматеріалів патрульні сіли в автомобіль аби поїхати з місця події, однак чоловік вдарив кулаком службовий автомобіль. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції і на чоловіка одягнули кайданки. Тепер справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ