Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нетверезий водій, втікаючи від поліції, перевернув автомобіль

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, нетверезий водій втікаючи від патрульних перевернувся і розбив свій автомобіль
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні, 26 лютого, близько 2-ї години ночі, на перехресті вулиць Липинського-Богдана Хмельницького, водій автомобіля "Volvo V40" порушив правила дорожнього руху на очах у патрульних. Екіпаж патрульної поліції, за допомогою проблискових маячків синього та червоного кольору та звукової сигналізації, подав сигнал про зупинку. Водій проігнорував вимогу, не зупинившись, продовжив рух з наміром втекти.

Під час одного із маневрів, чоловік не впоравшись із керуванням, наїхав на бордюр та перекинувся на дах. На щастя, ніхто не постраждав. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти перевірку у медичному закладі. Лікар надав висновок, про те, що водій в стані алкогольного сп’яніння.

На 38-річного водія автомобіля "Volvo V40" патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП, а також, постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Матеріали скерують до суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, поблизу Львова зіткнулось шість автівок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ