Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оберуть найкращу пару для проморолика до Євро-2012

Департамент ЄВРО 2012 оголосив кастинг на визначення найкращої пари Львова для зйомок проморолика. Короткометражний промоційний фільму зніматиме професійна телевізійна команда УЄФА на початку серпня. Для участі запрошуються молоді пари львів’ян віком від 20 до 35 років. Про це сьогодні, 30 липня, розповіла начальник управління інформації та промоцій Департаменту ЄВРО - 2012 Соломія Білонога.

«Представники УЄФА висловили своє захоплення містом, а також вибрали кілька львівських об’єктів, які вони хочуть відзняти для фільму. Це проспект Шевченка, площа Ринок, Оперний театр та Вірменська церква. Для того, аби взяти участь у кастингу, необхідно до 14: 00 години 3 серпня цього року надіслати фото пари на електронну адресу  euro2012@citi-adm.lviv.ua  та вказати свої контактні дані», – розповіла Соломія Білонога.

 

Фона також додала, що авторитетне журі визначить пари, які будуть запрошені для кастингу безпосередньо на місці зйомок у дворику кавярні-ресторану «Кілікія», що на вул. Вірменській, 13.  «Серед усіх пар буде визначено найкращу пару, яка стане візитною карткою Львова  у промоційномум ролику УЄФА. Ролик використовуватиметься під час усіх офіційних заходів, присвячених ЄВРО – 2012 та транслюватиметься на відомих світових телеканалах», - каже Соломія Білонога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ