Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові обговорили кандидатів на посаду директора Перинатального центру

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, вчора, 28 листопада, відбулись громадські слухання щодо призначення директора КЗ ЛОР «Перинатальний центр».

У межах громадських слухань свої програми короткотермінової та довготермінової перспективи розвитку закладу представили Ірина Біль, Марія Малачинська, Володимир Лех, Ігор Потапов та Михайло Степанчак.

«Громадське зацікавлення до призначення на цю посаду виявилось доволі високим, тому комісія ухвалила рішення провести громадські слухання. Нам важливо, аби на цю посаду було обрано фахового управлінця, якому довіряє громада», - зазначив т.в.о заступника директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

Представники громадськості мали можливість поставити свої запитання претендентам та почути їхнє бачення та варіанти розвитку Перинатального центру.

Опісля громадських слухань усіх кандидатів запросять на зустріч із колективом, а також відбудеться засідання конкурсної комісії, за підсумками якої обласній раді пропонуватимуть одного кандидата на затвердження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ