Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили нові форми працевлаштування випускників шкіл

Сьогодні, 24 жовтня, у Львові відбулося виїзне засідання Львівського прес-клубу реформ на тему «Нові форми працевлаштування випускників навчальних закладів», за підсумками «Дня професійного самовизначення». На засіданні йшлося про нові форми працевлаштування випускників навчальних закладів.
Цьогоріч «День професійного самовизначення» об’єднав традиційні «Дні відкритих дверей навчальних закладів» та «Ярмарок кар’єри для молоді», що вже впродовж дев’яти років організовують обласна служба зайнятості та один із провідних технічних вишів України.
Це зроблено заради налагодження прямих контактів між випускниками шкіл і навчальними закладами, між студентами і працедавцями, щоб в стислі терміни випускники шкіл могли зорієнтуватися у виборі майбутньої професій, а студенти, зустрівшись безпосередньо із працедавцями, - „забронювати” собі перше робоче місце.
У «Дні професійного самовизначення» взяли участь кадрові служби понад 90 підприємств, установ, організацій та більше 60 навчальних закладів різних рівнів акредитації, серед них Київський національний авіаційний університет, Національний університет водного господарства та природокористування (місто Рівне) та Познанська школа туристичного та готельного бізнесу (Республіка Польща).
Студенти підготували до «Дня професійного самовизначення» свої резюме і запропонували їх тим роботодавцям, де випускники хотіли би працювати після здобуття освіти. 
Також на «Дні професійного самовизначення» вручили призи переможцям конкурсу дитячих малюнків на тему «Моя майбутня професія». Його організував обласний центр зайнятості серед учнів перших-четвертих класів шкіл-інтернатів Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ