Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові обговорили проект ухвали міськради про гральний бізнес

На найближчій сесії львівської міськради депутати мають розглянути ухвалу про порядок розміщення гральних закладів у місті Львові. Проект саме цієї ухвали обговорювали сьогодні, 16 червня, під час громадських слухань. «В Україні сьогодні викривлене уявлення про гральний бізнес, у нас не індустрія розваг, як це є в Європі, а жалюгідна пародія на неї, досі немає жодного закону, який би регулював цю діяльність, така ситуація могла скластися лише в дуже корумпованій системі чиновників» —зазначив присутній на слуханнях президент Української асоціації діячів грального бізнесу, радник прем’єр-міністра України Сергій Третьяков.
10 червня вступили в силу ліцензійні умови і вчора минув останній термін, коли підприємці мали можливість переоформити ліцензію. Від сьогодні представники регіональних підрозділів Міністерства фінансів та мають право перевіряти дотримання цих умов і в разі їх порушення позбавляти ліцензії.

Присутні наголошували, що попри негативний імідж, який має гральний бізнес в Україні 2005 року Львівська область отримала 22 млн. грн.. до бюджету саме з цієї галузі. Проте, як зазначив депутат ЛМР Анатолій Забарило проблема полягає в тому, що чимало фірм, які працюють у Львові зареєстровані у Києві, а отже і податки, які вони сплачують не потрапляють до міського бюджету.
Всього у Львові видано 4 412 торговельних патентів на ведення цього бізнесу.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ