Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили проведення гри «Джура»

Сьогодні, 30 квітня, у департаменті з питань освіти, науки, сім`ї та молоді Львівської облдержадміністрації відбулась робоча нарада з питань проведення у 2013 році гри «Сокіл» («Джура»). Про це повідомив відділ автоматизованої обробки інформації та комунікативної діяльності у сфері освіти, Освітній портал Львівщини.

Участь у нараді взяли представники департаменту освіти, оргкомітету гри «Сокіл» («Джура») та депутат обласної ради, секретар постійної комісії обласної ради з питань освіти і науки Андрій Корнат.

Розглянуто пропозиції щодо проведення гри в Зашкові та організаційні питання, які потребують вирішення: харчування, сцена, електрика, біотуалети, вода тощо. Також з’ясовано, чи планується розпорядження голови Львівської облдержадміністрації про проведення гри в Зашкові. Учасники наради обговорили питання про проблеми списання навчальними закладами застарілих муляжів зброї та можливості забезпечення новим інвентарем.

Було вирішено, що цього року обласний етап гри відбудеться на традиційному місці – в Сколівському районі. Проведення конкурсу підтримуватиметься висвітленням інформації на сайті «Освітній портал Львівщини» та в регіональних ЗМІ. Крім цього, буде підготовлено наказ «Про проведення обласного етапу гри «Сокіл» («Джура»)» до 8 травня 2013 року.

На завершення наради заступник директора департаменту – начальник управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту Світлана Іванівна Книшик висловила побажання, щоб про проведення районних етапів гри були надані як письмові звіти, так і фото та відео у формі презентацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ