Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили шляхи розвитку духовного світу дитини

26 травня 2006 року У Львівській духовній семінарії, що на Хуторівці відбулася Архієпархіальна науково-практична конференція, метою якої є підготовка до того, щоб кожна дитина на парафії була охоплена духовною увагою, — про це повідомляє прес-секретар Львівської архієпархії о. Олег Панчиняк.
Розпочалася конференція молебнем до Богородиці, який відслужив Високопреосвященний Владика Ігор Возьняк, Архієпископ Львівський, у співслужінні з о. Орестом Фредини, протосинкела, о. Володимира Ольшанецького, синкела, о. Юрія Воловецького, голови комісії шкільництва та о. Михайла Димида.
 «Сьогодні ми зійшлися, щоб застановитися над тим, як захистити духовний світ дитини, — зазначив Владика Ігор Возьняк. — Як допомогти нашій молоді, щоб вона виростала й формувала правдивий християнський світогляд? Відповідальні за виховання дітей та молоді, священики, батьки, сестри, катехити, повинні знайти час, щоб посвятити багато часу на особисту працю з багатьма дітьми та молодими людьми».
Голова оргкомітету по відзначенню Року захисту духовного світу дитини УГКЦ с. Луїза Цюпа наголосила на важливості Літургійних богослужінь у нашій катехизації та участь дітей та їхніх батьків, родини в недільній Літургії, яка сама по собі є катехизою і джерелом катехизи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ