Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові обговорюють інноваційні можливості регіону та розвитку телекомунікацій

Сьогодні, 5 жовтня, у другий день роботи Львівського міжнародного інвестиційного форуму «Євро-2012: Україно, вперед» розпочала роботу конференція з питань інноваційних можливостей регіону та розвитку телекомунікацій.
Захід складається з двох засідань. Під час першого засідання виступили Антон Зацепін, директор ДП «Науковий центр впровадження галузевих інноваційних програм», який розповів про проекти своєї компанії, підкреслив важливість розвитку інноваційних технологій у Львові, а також роботу у сфері інноваційних технологій на рівні держави. Також відбувалося обговорення цієї доповіді учасниками – дискутували про питання інвестицій, зокрема про роль та завдання міста на інвестиційному шляху.
Сергій Кульпінський, стратег „Альфа капітал Україна”, ознайомив присутніх з інвестиційною складовою Євро-2012 у ВВП протягом наступних 4-х років.
Під час першої частини також був присутній Олександр Корецький, який говорив про покращення якості зв’язку та покриття на всій території країни до проведення Євро-2012 наголосив на готовності співпраці компанії з містом.
Під час другого засідання «круглого столу» плануються обговорити теми інвестиційної привабливості сфери high-tech, безпроводовий Інтернет в міських мережах та перспективи розвитку IP галузі у регіоні. Повідомляє прес-центр форуму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ