Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові обговорюють перспективи фінансування „ЕКО-Будівництва” та енергозбереження із зарубіжних фондів

Сьогодні, 8 грудня, розпочалася і триває Міжнародна конференція „Перспективи фінансування ЕКО-Будівництва та енергозбереження із зарубіжних фондів".
Конференцію проводить Львівський центр науково-технічної і економічної інформації у рамках проекту "ЕКО-Будівництво" (енергозберігаюче та екологічне будівництво в умовах трансформації економіки), який виконується за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі. Метою проекту є промоція екологічного та енергозберігаючого будівництва в період трансформації економіки України. На конференції обговорюються проблеми екологізації житла, покращення здоров'я та побуту людей, термоізоляції будівель, використання нових джерел енергії, організації чистого довкілля індустріальних міст, ознайомлення спеціалістів з різних галузей із новими чистими матеріалами і технологіями будівництва, а також формування проектних підходів із залучення фінансових і технологічних ресурсів для вирішення основних проблем ЕКО-будівництва та енергозбереження.
На конференції представлено досвід використання технологій ЕКО-будівництва та енергозбереження у Підкарпатському воєводстві, проаналізовано досягнення провідних українських організацій, проведено зустрічі фахівців з метою формування проектних груп за тематичними напрямками, а також організовано дискусії науковців, виробничників, будівельників, громадськості з найбільш важливих проблем. У конференції взяли участь  більше 100 осіб, у т. ч. 14 закордонних та представники 28 міст з 14 регіонів України.
У цілому конференція має сприяти успішному виконанню обласної програми енергозбереження. І за її результатами буде сформовано робочі групи та консорціуми для  підготовки проектних заявок для подання в різні міжнародні фонди та програми.
Серед учасників конференції Асоціація сприяння інноваційності та трансферу технологій „HORYZONTY" (Польща), EC BREC Інститут відновлювальної енергетики (Польща), Львівський Центр Науково-Технічної і Економічної Інформації (Україна), Підкарпатська Агенція Енергетики (Польща),  Асоціація "Поділля Перший" (Україна).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ