Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові облаштовують доступне середовище для інвалідів

У Львові для підвищення рівня доступності неповносправних осіб до міських будівель, громадських установ при проведенні ремонтів доріг та при влаштуванні об’єктів благоустрою встановлюють пандуси, понижують бордюри, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З початку року в місті облаштовані окремий вхід з вулиці для доступу осіб з особливими потребами до Шевченківського відділу соціального захисту, забезпечено доступність до Франківського відділу соціального захисту, Фонду соціального захисту інвалідів, храму св. Йосифа, Храму усіх святих українського народу, Храму св. Володимира і Ольги. Крім цього силами ЛФ ВАТ «Укртелеком» встановлено 13 таксофонів для користування людей в інвалідних візках.

Як повідомила начальник управління соціального захисту Наталя Федорович, при погодженні документів на відкриття нових об’єктів торгівлі, сфери обслуговування звертається особлива увага на створення доступності для людей з особливими потребами.

Нагадаємо, що 11 жовтня 2005 року у Львівській міській раді було прийнято ухвалу «Про затвердження Програми створення у м. Львові універсального доступного середовища для людей з особливими потребами».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ